Ajánlat beküldése

Ezen az oldalon küldheti el nekünk ajánlatát. Az űrlap a tájékoztató alatt kezdődik, végigvezeti Önt a folyamaton.

Január 12-éig nem tudunk beszállítani. Ajánlatokat lehet küldeni, válaszolunk, meg tudunk állapodni, de a beszállítás csak 12-e után történhet.

FIGYELEM! Csak Budapestről vásárolunk!
Budapesten kívülről csak úgy vásárolunk, ha beszállítják hozzánk a tárgyakat nyitva tartási időnkben, előre megbeszélt időpontban.

Budapesti címről hétköznap 7-14 óra között szoktunk szállítani.

Irodabútort nem vásárolunk.

Sajnos arra nincs kapacitásunk, hogy odautazva megnézzük a feleslegessé vált tárgyakat, előzetes információk nélkül. Igyekszünk a modern technika lehetőségeivel élve meggyorsítani a megállapodást és az egész ügyletet. Azt mondhatjuk, hogy bevált, működik.

A következő lehetőségek vannak:

Előzetes megállapodás személyes találkozás nélkül (űrlapunk)

(1) A leggyorsabb és legjobb az, ha ezen az űrlapon át küld nekünk egy ajánlatot, válaszolva a felsorolt kérdésekre. Nagyon ritka hogy képek nélkül tudunk dönteni, műszaki cikkek modellszáma alapján esetleg.
Egy-két munkanapon belül emailben válaszolunk, az így induló levelezésben további pontosítás lehetséges.

- ugrás az űrlaphoz -

(1a) Ha nem birkózik meg a képek számítógépre vitelével, de mégsem akar személyesen eljönni, akkor akár MMS-ben is elküldheti a képeket, ha azokon jól láthatóak a tárgyak, a sérülések is.

Előzetes megállapodás személyes találkozással

(2) Mutathat képeket személyesen telefonon, fényképezőgépen vagy bármilyen más adathordozón (van számítógépünk, kártyaolvasónk). Ehhez persze meg kell minket személyesen (vagy egy ismerőse útján) látogatnia. Kapcsolat

(3) Ha nem tud (vagy nem akar) képeket mutatni, de nem lehet látatlanul dönteni, akkor elég nehézkessé válik a dolog:
  (a) Kiszállási, értékbecslési, személyes ajánlattevési díjunk (csak Budapest) 15 000 Ft, amiből 10 000 Ft megegyezés esetén az ügylet végén visszajár. (Ez a díj közületeknek 30-60e Ft, ami teljes egészében visszajár megegyezés esetén, az ügylet végén.) Természetesen csak akkor éri meg ezt Önnek felvállalnia, ha eléggé biztos benne hogy meg fogunk egyezni, és valóban nem lehetséges fényképes ajánlatot küldenie. Mindig próbálunk erről a megoldásról mindenkit lebeszélni.
  (b) Esetleg küldje be ajánlatát az űrlapon képek nélkül, és ha arrafelé lesz dolgunk, telefonon megkeressük Önt, hogy Ön ott tud-e lenni a számunkra megfelelő időpontban. Ez elég ritkán szokott megvalósulni. Minél közelebb van hozzánk, annál nagyobb az esély, de mindenképpen kevés.

(4) Természetesen nyitvatartási időben el is hozhatja hozzánk magukat az eladni kívánt tárgyakat, de érdemes a fenti módok valamelyikén előre megállapodásra jutni, illetve időpontot egyeztetni, hogy biztosan tudjuk fogadni. Televíziónál nagyobb méretű tárgy(ak) esetén mindenképpen beszéljük meg előre, hogy mikor érkezne.

Az előzetes megállapodás után

Ha megállapodtunk, megbeszéljük a részleteket és véghezvisszük az ügyletet.
A helyszínen, a konkrét helyzet alapján jön létre köztünk a végső megállapodás.
Előfordul, hogy a szemle és megállapodás után azonnal megtörténhet a tranzakció, általában ha kevesebb, kisebb méretű dolgokról van szó.

Egyebek

Cserére, beszámításra is van lehetőség, akár szolgáltatásainkért (pl. költöztetés, lomtalanítás) is.

Ha bármi kérdése van, miután elolvasta és megértette amit itt leírtunk, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Egyetlen űrlapon sok tételt bemutathat, NE küldjön tételenként külön ajánlatot!

Kép: Sorrend
Maximum file size: 10 MB
Allowed extensions: jpg jpeg png gif
A kép legalább 300x300 pixel és legfeljebb 2560x1920 pixel közötti felbontású kell legyen.
Ha nagyobb, automatikusan átméretezzük Önnek.

Ne csak egy képet küldjön! Az 'Újabb kép hozzáadása' gombbal akármennyi képet beküldhet. Egy kép felér ezer szóval. Képek nélkül nem tudunk ajánlatot adni. Amiről nincs, azt ki kell hagyjuk ajánlatunkból.
A 'Feltöltés' gombot minden képnél meg kell nyomni, akkor jó, ha a kis képek látszanak itt, ezen az űrlapon. Az újabb kép hozzáadása feltölti az addig betallózott képeket. A négyirányú nyilak megragadásával esetleg átrendezheti a képek sorrendjét.

Információk
Kérjük sorolja fel az egyes tételeket, ha 10-20 db-nál nem több. Írja le, milyen hibái vannak a tárgyaknak. Ha műszaki cikkről van szó, van-e még rá garancia, megvannak-e a papírjai, doboza? A méretekre általában nincs szükség, csak ha valamilyen szempontból kifejezetten fontos (pl. extra nagy szekrény).
Ha egy budapesti helyszínről a mi rakodásunkra, szállításunkra van szükség:
- Hol van Budapesten, amit kínál? (Kerület, utca, házszám.) Budapesten kívüli címet nincs értelme leírni!
Rakodási, parkolási viszonyok:
- Hanyadik emeleten van? Lift van? Befér a liftbe, esetleg ablakon vitték be?
- Milyenek a behajtási, parkolási viszonyok (3,5t, 3,2m magas, 7 m hosszú helyigényű) teherautó számára? A parkolás fizetős? Behajtási engedélyt a mi teherautónkra nem lehet kapni, így ilyen helyszínről nem szállítunk!
- Az általánostól eltérő viszonyokat kérjük leírni! (Pl. magasföldszint, félemelet, hátsó lépcső, utcától a házhoz vezető lépcső vagy lejtő...)
Bizományosi eladással is megfelel, eladás utáni fizetéssel? Van-e valamilyen időkorlát? Hétköznap 7-14 óra között szállítunk.
Ft
Mennyi pénzt szeretne kapni? Ha a beírt összeg irreális, elutasítjuk az ajánlatot! Ide csak akkor írjon 1 Ft-ot, ha Önnek az a lényeg hogy megszabaduljon a tárgyaktól.
Kapcsolati adatok
Akár több telefonszámot is megadhat.

Működő, Ön által jelenleg is használt email cím, amin át tudunk egymással kommunikálni.
Kérjük nagyon ügyeljen a pontosságra, mert nem fogunk tudni válaszolni, ha téves email címet ad meg!

Az 'Előnézet' gomb megnyomásával ellenőrizheti ajánlatát.
A 'Mentés' gomb megnyomásával beküldi ajánlatát, ami azonnal megjelenik nálunk.

Egy-két munkanapon belül válaszolunk.